Solceller & Energilager: en smart framtidsinvestering!

1745 Electric hjälper dig att producera din egen el. Med solpaneler och energilager ökar fastighetsvärdet, sänker dina driftkostnader och bidrar till en grönare framtid. Vårt team hjälper dig genom alla steg för att investera i en solcellsanläggning i Göteborg – från rådgivning och offert till installation.

Kontakta oss för att boka fri rådgivning med ett platsbesök där vi undersöker era förutsättningar att göra en insats för både vår miljö och din plånbok.

Förfrågningar – Offerter – Intresseanmälningar

 

Installera solceller för villa!

Att installera solceller på din villa eller ditt fritidshus är att göra en investering för framtiden. Med största sannolikhet ökar du värdet på huset, samtidigt som du sänker dina driftskostnader och bidrar till en grönare framtid. Som privatperson får du dessutom hela 20% i solcellsbidrag!

 

 

Varför solpaneler på villatak?

1. Investeringsstöd för solceller
Det statliga solcellsbidraget är 20 % (både för privatpersoner och företagare). Ansökan skickas till länsstyrelsen i ditt län. Du kan inte få både investeringsstöd och ROT-avdrag.

2. Ökat fastighetsvärde
Att installera solceller på ett hus är en framtidsinvestering som i de flesta fall ökar värdet på din fastighet och dessutom sänker dina driftskostnader. Värdeskillnaden med eller utan solceller varierar beroende på var i landet du bor.

3. ROT-avdrag på solceller
Det finns en rotschablon på 9% av kostnaden på en komplett anläggning med solceller. Rotschablonen dras direkt vid order. Du kan få ROT-avdrag och även söka investeringsstöd, dock kan stöden inte kombineras.

4. Miljövänlig energi
Solceller är en teknik med närmast oändlig potential som har möjlighet att konkurrera ut fossil elproduktion och förse oss med ren el för alltid! Bidra till en grönare framtid du också!

 

 

Därför skall du installera ett batteri som energilager:

  • Kostnadsbesparande
    – Skaffa batteri istället för kostsamma servisförstärkningar – t ex vid elbilsladdning!
    – Effektutjämning – ladda ur batteriet när elleverantören vill ha som mest betalt
  • Ladda batteriet med solel och använd på natten eller när elen är dyr
  • Vid strömavbrott kan du använda batteriet som reservkraft

 

Förfrågningar – Offerter – Intresseanmälningar